Opprett fremtidsfullmakt nå!

mouse-trap-2846147_1920.jpg

Fremtidsfullmakt

Unngå at det offentlige tar styringen over økonomien din og dine personlige forhold hvis du skulle bli syk eller dement. Det tar ikke lang tid og koster deg ikke veldig mye, men sikrer deg trygghet om uhellet er ute. Kontakt oss nå for bistand.

Ingen vet hva morgendagen bringer. Om du i morgen skulle bli utsatt for en ulykke eller bli syk i en slik grad at du ikke lenger kan råde over dine egne beslutninger, er det for sent å utpeke den du ønsker at skal handle på dine vegne.

Konsekvensen blir da at Statsforvalteren (tidligere Fylkesmannen) trer inn og tar styringen på dine personlige og økonomiske interesser. Du vil få oppnevnt en verge som kan være en for deg og din familie ukjent person, som ut fra en behovsbasert vurdering vil bestemme over hvordan pengene dine skal forvaltes. Statsforvalteren og vergen har til oppgave å ivareta den demente eller sykes interesser. Selv om du hadde hatt ønske er om å videreføre en gavepraksis til barn og barnebarn, eller om du i din nye situasjon hadde hatt ønske om å gi videre din del av boligen du eier sammen med din livsledsager, så vil ofte ikke dette skje, fordi det vil forringe din formue. Vi har ved kontoret hatt flere leie saker der den friske ektefellen låses i en vanskelig situasjon grunnet det offentlige vergemålets begrensinger. En fremtidsfullmakt må også inneholde din vilje om din personlige situasjon. Hvem vil du at skal bestemme over hvor du skal bo, dine aktiviteter og din helse hvis du ikke selv kan gjøre det?

Vi har gode fremtidsfullmakter som tilpasses din situasjon. Vi fraråder å bruke allment tilgjengelige maler man kan finne på nettet - flere av dem er direkte lovstridige og mangler helt sentrale deler som du ikke får korrigert hvis du har blitt dement eller syk.

Ta derfor kontakt nå på telefon 48474657 eller på e-post post@ajmj.no for en avtale om fremtidsfullmakt. Dette gjelder ikke bare den aldrende garde - du kan også bli indisponert som ung. Gjør dette nå, ikke vent.